Coaching

Ken je dat? Je werkt hard, voelt je verantwoordelijk voor je werk en gezin en misschien ook nog wel voor andere familieleden, hebt een bepaalde ambitie, wilt je vrienden niet uit het oog verliezen en … o ja,…wilt soms ook nog wat tijd voor jezelf. Dat schiet er soms (of vaak) misschien een beetje bij in. Hoe houd jij al die ballen hoog? Het voelt soms als topsport, nietwaar?

Neem het maar van me aan: jouw leven is te vergelijken met dat van een topsporter. Met één groot verschil: een topsporter zorgt waarschijnlijk wat beter voor zichzelf. Niet dat jij dat niet doet. Maar ik kan me voorstellen dat je onderweg jezelf een beetje bent verloren.

Geen nood! Ook jij kunt leren om beter voor jezelf te zorgen. Maar wel met een beetje hulp. In vijf tot acht sessies gids ik je in de juiste richting.

De aanpak en gesprekstechnieken waren heel prettig. De coach sprak heel rustig en luisterde goed naar wat ik zei. Door vragen te stellen legde zij in een mum van tijd de vinger op de zere plek. We waren ook veel buiten tijdens de sessies en dat gaf energie. 

Faye

Na dat wij het kerndwadrant in kaart hebben gebracht, ben ik erachter gekomen waar mijn allergie ligt. 
Door het anders te doen lukt mij wel om behoefte, grenzen en emoties goed te controleren.

Ali

Luisterend oor, ruimte gevend, rustig, analytisch, veilig. De praktische opdrachten waren helpend om weer meer rust te ervaren en tot mijn kern te komen.

Anoniem