Stress en burn-out coaching

Ken je dat? Je werkt hard, voelt je verantwoordelijk voor je werk en gezin en misschien ook nog wel voor andere familieleden, hebt een bepaalde ambitie, wilt je vrienden niet uit het oog verliezen en … o ja,…wilt soms ook nog wat tijd voor jezelf. Dat schiet er soms (of vaak) misschien een beetje bij in. Hoe houd jij al die ballen hoog? Het voelt soms als topsport, nietwaar? Neem het maar van me aan: jouw leven is te vergelijken met dat van een topsporter. Met één groot verschil: een topsporter zorgt waarschijnlijk wat beter voor zichzelf. Niet dat jij dat niet doet. Maar ik kan me voorstellen dat je onderweg jezelf een beetje bent verloren. Geen nood! Met een beetje hulp zie jij straks alles weer helder. Als je niks doet, verandert er ook niks. Wil je iets veranderen in je leven? Dan vraagt dat dus een actieve houding. Maar waar begin je? Stress en burn-out coaching biedt jou minder stress en meer energie.

Wacht niet langer en maak meteen een kennismakingsafspraak!

Een beetje stress is niet erg. Stress zorgt ervoor dat je in staat van paraatheid komt. De hormonen in jouw lichaam doen daarvoor hun werk. Je hartslag gaat omhoog, je ademhaling stijgt, je spijsvertering gaat omlaag en je spierspanning stijgt. Fijn, want dan gaat de energie naar de plek waar je het nodig hebt. Maar….als jouw lichaam voortdurend stress ervaart, dan sta je dus onder voortdurende spanning. En dat is niet gezond. Denk je ook weleens: “ik wil minder stress”?

Het is niet een keuze die je kan maken. Jouw lichaam reageert. Op jouw omgeving, de mensen om je heen, op wat je voelt in jouw lichaam en op wat je denkt. Je kunt niet kiezen voor stress. Je ervaart het of je ervaart het niet. Gelukkig kun je wel de manier veranderen, waarop je met stress omgaat! Ik help je daarbij.

  • Ik heb minder energie dan ik zou willen.
  • Ik heb moeite met dingen onthouden.
  • Het is lastig om alles goed te overzien.
  • Ik vind het moeilijk om de juiste keuzes te maken.
  • Soms heb ik het gevoel dat ik de grip kwijt ben.
  • Ik heb symptomen van burn-out of overspannenheid.
  • Ik voel me regelmatig gestresst.
  • Ik wil hulp bij stress.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Stress en burn-out coaching is voor iedereen die stress ervaart in werk of werk-privé. Het maakt niet in welke functie je zit of hoe lang je dit werk al doet.

Ik kan met coaching veel mensen helpen. Maar mensen met bepaalde ervaringen verdienen extra aandacht van een professional die daarin is gespecialiseerd. Heb je te maken gehad met verlies, dan raad ik je aan om contact op te nemen met een rouw- en verliescoach. Wil je samen met je partner werken aan jullie relatie, dan is een relatietherapeut op z’n plaats. Ben je gediagnostiseerd op specifieke problematiek, dan is een psycholoog of therapeut een betere optie.

In alle andere gevallen help ik je graag!

Zien we elkaar?